040 – 43 77 67 info@avbrehab.se

Om AVB Rehab

Vår historia

AVB rehab startade sin behandlingsverksamhet i Malmö 2013. Vi är idag en väletablerad och uppskattad aktör inom området. Vi hjälper människor i alla åldrar och med varierande sociala bakgrunder att lösa sitt alkohol, drog eller spelberoende.

Vår öppenvårdsbehandling finns belägen på Limhamn, ett stenkast från Malmö. Du tar dig snabbt och enkelt till oss från Malmö Centralstation. Omgivningen är både naturskön och rofylld med Ribersborgsstranden runt hörnet.

 

Detta erbjuder vi

AVB Rehab erbjuder en effektiv strukturerad öppenvårdsbehandling för den som är beroende av alkohol, narkotika, läkemedel och spel. Eftersom beroendet påverkar hela familjen och övriga närstående, är en viktig del i vårt arbete att fånga upp och erbjuda stöd till de anhöriga. För detta kan vi erbjuda deltagande i anhörigprogram, oavsett om den beroende väljer att fortsätta missbruka eller tillfriskna.

Sedan årsskiftet kan vi även erbjuda ett drogfritt stödboende för den som behöver vila upp sig, byta miljö eller bryta ett pågående missbruk. Du kan läsa mer om detta genom att klicka på Brytpunkten i menyn högst uppe på sidan.

Våra värderingar

I vårt arbete med människor känner vi stor ödmjukhet inför den utmaning som varje person tar sig an genom behandlingen. Erfarenhet säger oss att varje människa som drabbas av beroende har möjlighet att tillfriskna, om förutsättningar ges och om man har modet att ta emot hjälp. Vårt arbetssätt baseras på kunskap, erfarenhet, omtanke och respekt. Hos oss möts patienten av personal i form av terapeuter och annan relevant expertis, med djup kunskap och lång erfarenhet av att arbeta med beroende- och anhörigproblematik.