Smart finansiering med billmate


Delbetala din behandling

Dina finansiella möjligheter ska inte stå ivägen för att få den behandling du behöver. Därför har vi gjort det möjligt för er att beställa er behandling online och finansiera det med hjälp av billmates betallösning. Förutom delbetalning så kan du även välja faktura och kortbetalning.

Villkor

För att bli beviljad en kredit i form av delbetalning eller faktura så kommer en kreditupplysning göras i samband med beställningen. Kreditutställare är billmate AB.


Vid avbrott i behandlingen återbetalas inte erlagt belopp utan klienten har 12 månader på sig att återuppta och färdigställa behandlingen from datumet för avbrottet


Vi rekommenderar alltid att kontakta oss innan beställning för en konsultation om just dina behov!


Genom att betala med ett av billmates betalalternativ så godkänner du även deras villkor. Du hittar deras villkor direkt i kassan.


Om billmate

Billmate kom till världen 2012, för att möta den nordiska marknadens efterfrågan på smidiga, säkra och heltäckande betallösningar. Billmates vision är att erbjuda flexibla och kundnära betallösningar för all slags handel.

Billmate strävar dessutom efter att ha branschens bästa kundservice, vilket innebär ett stort engagemang samt ständig proaktivitet och tillgänglighet.

KONTAKTA OSS

Oavsett om du blivit beroende av alkohol, droger, läkemedel eller spel kan vi hjälpa dig och dina anhöriga tillbaka till ett kvalitativt liv fritt från beroendets negativa inverkan. Här på hemsidan hittar du mer information om våra olika behandlingsprogram. Är du osäker på om du har en beroendeproblematik kan du göra vårt beroendetest.

Designad av

Ramavtal med

Betalleverantör

Kreditvärdighet


Copyright 2023 © AVB REHAB