Vår historia och verksamhet.

En väletablerad aktör

AVB Rehab startade sin behandlingsverksamhet i Malmö 2013 och är idag en väletablerad aktör som anlitas flitigt av socialtjänsten, näringslivet och privatpersoner. Vi hjälper människor att lösa sitt alkohol, drog eller spelberoende. Vår strukturerade öppenvårdsbehandling finns belägen på Limhamn som ligger ett stenkast från centrala Malmö. Omgivningen är både naturskön och rofylld med Ribersborgsstranden runt hörnet.

Vår verksamhet

Hos oss kan man gå i behandling på dag- eller kvällstid beroende på hur ens livs- eller arbetssituation ser ut. Eftersom beroendet påverkar hela familjen och övriga närstående är en viktig del i vårt arbete att fånga upp och erbjuda stöd till de anhöriga. För detta kan vi erbjuda deltagande i anhörigprogram oavsett om den beroende väljer att fortsätta missbruka eller tillfriskna.


Vi kan även erbjuda ett så kallat återhämtningsboende för klienter som inte är i fysisk eller psykisk kondition att påbörja en behandling eller annan insats, utan primärt är i behov av att vila upp sig i en drogfri miljö.

Värderingar

I vårt arbete med människor känner vi stor ödmjukhet inför den utmaning som varje person tar sig an genom behandlingen. Erfarenhet säger oss att varje människa som drabbas av beroende har en möjlighet att tillfriskna om rätt förutsättningar ges och modet finns att ta emot hjälp. Vårt arbetssätt baseras på kunskap, erfarenhet, omtanke och respekt. Hos oss möts klienten av personal i form av alkohol & drogterapeuter och annan relevant expertis med djup kunskap och lång erfarenhet av att arbeta med beroende och anhörigproblematik.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss

Fyll i informationen i formuläret så ringer vi upp för att vägleda dig i rätt riktning.


Designad av

Ramavtal med

Betalleverantör

Kreditvärdighet


Copyright 2023 © AVB REHAB