040 – 43 77 67 info@avbrehab.se

Om AVB Rehab

Vår verksamhet

AVB Rehab startade sin behandlingsverksamhet i Malmö 2013 och är idag en väletablerad aktör som anlitas flitigt av socialtjänsten, näringslivet och privatpersoner. Vi hjälper människor att lösa sitt alkohol, drog eller spelberoende. Vår strukturerade öppenvårdsbehandling finns belägen på Limhamn som ligger ett stenkast från centrala Malmö. Omgivningen är både naturskön och rofylld med Ribersborgsstranden runt hörnet.

Hos oss kan man gå i behandling på dag- eller kvällstid beroende på hur ens livs- eller arbetssituation ser ut. Eftersom beroendet påverkar hela familjen och övriga närstående är en viktig del i vårt arbete att fånga upp och erbjuda stöd till de anhöriga. För detta kan vi erbjuda deltagande i anhörigprogram oavsett om den beroende väljer att fortsätta missbruka eller tillfriskna.

Vi kan även erbjuda ett drogfritt stödboende i Osby för klienter som inte är i fysisk eller psykisk kondition att påbörja en behandling eller annan insats, utan är i behov av vila och återhämtning.

Sedan en tid tillbaka erbjuder vi ett behandlingspaket med inkluderat boende för klienter som behöver ett miljöombyte och är bosatta på andra orter i landet.

Våra värderingar

I vårt arbete med människor känner vi stor ödmjukhet inför den utmaning som varje person tar sig an genom behandlingen. Erfarenhet säger oss att varje människa som drabbas av beroende har en möjlighet att tillfriskna om rätt förutsättningar ges och modet finns att ta emot hjälp. Vårt arbetssätt baseras på kunskap, erfarenhet, omtanke och respekt. Hos oss möts klienten av personal i form av alkohol & drogterapeuter och annan relevant expertis med djup kunskap och lång erfarenhet av att arbeta med beroende och anhörigproblematik.